Kontakt

Svi upiti o portalu

info@fizioterapeut.hr

Marketing

marketing@fizioterapeut.hr

Oglašavanje

oglasavanje@fizioterapeut.hr

Glavni urednik

Zoran Filipović
urednik@fizioterapeut.hr

Peroneus d.o.o.
A. G. Matoša 8, 10360 Sesvete
MB: 02527529
OIB: 41616434132
IBAN: HR6623600001102088932

Ako želite postati dio našeg tima i pisati za portal Fizioterapeut HR ili se na bilo koji način uključiti u rad portala, slobodno nam se javite sa upitima ili prijedlozima na urednik@fizioterapeut.hr.

Svi članci na portalu Fizioterapeut HR pisani su od strane stručnjaka (fizioterapeuta, liječnika, kineziologa i nutricionista). Namijenjeni su informiranju javnosti o problemima iz područja medicine, rehabilitacije sporta i prehrane.

Informacije sa web servisa Fizioterapeut HR isključivo su informativnog karaktera i ne mogu predstavljati zamjenu za preglede, postavljanje dijagnoze i savjete od strane stručnjaka. Web servis Fizioterapeut.hr nije odgovoran za eventualne posljedice koje mogu nastati uslijed krivog tumačenja informacija, izvođenje određenih prikazanih vježbi, upotrebe aparata, različitih preparata i dodataka u prehrani ili sl. Ukoliko imate ili mislite da imate određeni zdravstveni problem, obratite se svojem liječniku ili fizioterapeutu kako bi se posavjetovali i dobili sve savjete i odgovore na Vaša pitanja.

Sve pravne informacije vezane za web servis Fizioterapeut HR možete provjeriti u našim uvjetima korištenja.