fizikalna terapija
fizikalna terapija
NaslovnicaNovostiOdržan webinar "Anatomija ramena prikazana MSK ultrazvukom"

Održan webinar “Anatomija ramena prikazana MSK ultrazvukom”

Jučer je završen drugi u nizu od 6 besplatnih webinara iz serije “Upoznavanje sa MSK dijagnostičkim ultrazvukom” koji smo organizirali zajedno sa edukacijskom ustanovom SonoSkills HR. Webinar pod nazivom „Anatomija ramena prikazana MSK ultrazvukom“ je trajao punih 60 minuta, a vodio ga je iskusni i dugogodišnji SonoSkills-ov predavač i međunarodni instruktor Zoran Filipović.

Ukupno se na webinar prijavilo nešto više od 2200 polaznika!

Za mjesec dana održati će se treći u nizu od 6 besplatnih webinara pod nazivom “ MSK ultrazvuk patelarne tetive „ a voditi će ga Damir Deković SonoSkills-ov međunarodni instruktor. Prijave za treći webinar su otvorene, a prijaviti se možete ovdje: https://bit.ly/webinar-patelarna-tetiva

Svi koji su propustili pogledati webinar, mogu ga još uvijek pogledati ovdje: https://bit.ly/webinar-anatomija-ramena. Klikom na link i kratkom prijavom možete pogledati kompletnu snimku webinara!

Pogledanom snimkom webinara također ostvarujete pravo na skupljanje bodova.

Sustav će pratiti tko je pogledao snimku odnosno gledao live webinar i samo oni koji budu pogledali webinar ostvariti će pravo na bodove.

Hrvatska komora fizioterapeuta vrednovala je svaki od nadolazećih webinara sa 4 boda za slušače, a Komore fizioterapeuta Crne Gore sa 5 bodova. Registracija za gledanje snimke webinara biti će otvorena do 18.04. 2021. U pon 19.04. 2021. prikupiti ćemo sve podatke o pogledanom webinaru i predati ih Komorama na bodovanje. Ne morate sami ništa dodatno ispunjavati niti slati Komori. Nakon 19.04.2021. i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

blank

SVI PLANIRANI WEBINARI ZA 2021. GODINI

03.03. – Uvod u MSK ultrazvuk – POGLEDAJ SNIMKU
07.04. – Anatomija ramena prikazana MSK ultrazvukom – POGLEDAJ SNIMKU
05.05. – MSK ultrazvuk patelarne tetive – POGLEDAJ SNIMKU
09.06. – MSK ultrazvuk zajedničke tetive ekstenzora – POGLEDAJ SNIMKU
22.09. – MSK ultrazvuk karpalnog tunela – POGLEDAJ SNIMKU
03.11. – MSK ultrazvuk Ahilove tetive– REGISTRACIJA

Pratite nas

Fizikalna terapija Filipović i Bosnar

Popularno

Hiro – Hilt terapija laserom visokog intenzita

0
HIRO HILT terapija ili terapija laserom visokog intenziteta provodi se putem HIRO uređaja. Hiro uređaj spada u najmodernije laserske uređaje današnjice koji sadrži standardni...
blank

Prijava na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Unesite svoju e-mail adresu u polje ispod