Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna
fizikalna terapija
Naslovnica Novosti Serija besplatnih webinara u organizaciji SonoSkills-a

Serija besplatnih webinara u organizaciji SonoSkills-a

SonoSkills Hrvatska je ove godine predstavila seriju besplatnih webinara pod nazivom: “UPOZNAVANJE SA MSK DIJAGNOSTIČKIM ULTRAZVUKOM“. Ukupno će održati 6 webinara, a zadnji u nizu je “MSK ultrazvuk Ahilove tetive” koji će se održati 03. 11. 2021. (srijeda) u 19:30 sati. Webinare će voditi Zoran Filipović, međunarodni instruktor MSK ultrazvuka i Damir Deković međunarodni instruktor MSK ultrazvuka

Cilj i sažetak webinara

Cilj ovih webinara je prikazati mogućnosti dijagnostičkog ultrazvuka u evaluaciji mišićno-koštanog sustava i njegova primjena u svakodnevnoj praksi. Kroz pregled anatomije i prikaz struktura dijagnostičkim ultrazvukom, polaznici će obnoviti znanje iz anatomije te proći osnove skeniranja po protokolima.

Osim funkcionalne anatomije i protokola skeniranja, biti će prikazane i neke od čestih dijagnoza koje susrećemo u svakodnevnoj praksi.

O SonoSkills

SonoSkills je vodeća svjetska edukacijska ustanova koja zadnjih 15ak godina vodi edukacije na polju ultrazvučne dijagnostike MSK sustava. SonoSkills ima predstavništva u više od 30 zemalja te održava edukacije na svih 5 kontinenata. Sonoskills-ov tim sastavljen je od stručnjaka različitih profesija (fizioterapeuta, podijatara, sportskih liječnika, GP-a, ortopeda, reumatologa i radiologa) koji zajedno dijele veliku strast prema ultrazvuku.

Sve SonoSkills-ove edukacije su sistematizirane i temeljene na dokazima. Sastoje se od kombinacije “Hands-on” dijela kao i e-learning platforme.

blank
Serija webinara “upoznavanje sa MSK dijagnostičkim ultrazvukom”

UPUTE ZA REGISTRACIJU

Registraciju na webinar “MSK ultrazvuk Ahilove tetive” možete napraviti na slijedećem linku: REGISTRACIJA . Nakon klika na  REGISTRIRAJTE SE otvoriti će Vam se prozor na kojem morate upisati podatke o sebi (ime, prezime, e-mail, ev-broj Komore za one koji žele da im se upišu bodovi, te država iz koje dolazite). Završetkom registracije dobiti ćete e-mail sa potvrdom registracije i linkom na koji ćete se moći spojiti na webinar. E-mail sa podsjetnikom i linkom za spajanje dobiti ćete, 24 sata prije početka webinara kao i sat vremena prije početka webinara. Važno je da se spojite na webinar klikom na jedinstveni link iz maila koji ste dobili jer jedino na taj  način možemo pratiti koliko ste webinara pogledali što će biti uvjet za upis bodova. Ukoliko Vam e-mail nije stigao provjerite SPAM poštu!

NAPOMENA

VAŽNO: Obzirom na jako veliki interes za webinar, postoji šansa da nećete moći pristupiti webinaru u live verziji. Naime, platforma dozvoljava pristup za 1000 prvih ljudi koji se se spoje. Neovisno o tome, webinar će se snimati i moći ćete ga pogledati naknadno. Snimku webinara dobiti ćete sat vremena nakon live verzije e-mailom. Pogledanom snimkom webinara također ostvarujete pravo na skupljanje bodova.

Sustav će pratiti tko je pogledao snimku odnosno gledao live webinar i samo oni koji budu pogledali webinar ostvariti će pravo na bodove.

Hrvatska komora fizioterapeuta vrednovala je svaki od nadolazećih webinara sa 𝟒 𝐛𝐨𝐝𝐚 za slušače, a od strane Komore fizioterapeuta Crne Gore sa 5 bodova. Registracija za gledanje snimke webinara biti će otvorena 10 dana nakon live verzije. Nakon toga prikupiti ćemo sve podatke o pogledanom webinaru i predati ih Komorama na bodovanje. Ne morate sami ništa dodatno ispunjavati niti slati Komorama. Nakon isteka i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

SVI PLANIRANI WEBINARI ZA 2021. GODINI

03.03. – Uvod u MSK ultrazvuk – POGLEDAJ SNIMKU
07.04. – Anatomija ramena prikazana MSK ultrazvukom – POGLEDAJ SNIMKU
05.05. – MSK ultrazvuk patelarne tetive – POGLEDAJ SNIMKU
09.06. – MSK ultrazvuk zajedničke tetive ekstenzora – POGLEDAJ SNIMKU
22.09. – MSK ultrazvuk karpalnog tunela – POGLEDAJ SNIMKU
03.11. – MSK ultrazvuk Ahilove tetive– REGISTRACIJA

Pratite nas

Fizikalna terapija Filipović i Bosnar

Popularno

Hiro – Hilt terapija laserom visokog intenzita

0
HIRO HILT terapija ili terapija laserom visokog intenziteta provodi se putem HIRO uređaja. Hiro uređaj spada u najmodernije laserske uređaje današnjice koji sadrži standardni...
blank

Prijava na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Unesite svoju e-mail adresu u polje ispod