fizikalna terapija
NaslovnicaNovostiWebinar "MSK ultrazvuk gležnja"

Webinar “MSK ultrazvuk gležnja”

SonoSkills HR je i ove godine u suradnji sa portalom Fizioterapeut HR odlučio organizirati nastavak serije besplatnih webinara pod nazivom: “UPOZNAVANJE SA MSK DIJAGNOSTIČKIM ULTRAZVUKOM“.

Ukupno ćemo održati 6 webinara, a drugi u nizu je “MSK ultrazvuk gležnja (5 izazova u skeniranju)” koji će se održati 05. 04. 2022. (utorak) u 19:30 sati. Webinar će voditi Damir Deković, Sonoskills-ov međunarodni instruktor MSK ultrazvuka.

blank

Registrirati se možete ovdje:

VAŽNO: Obzirom na jako veliki interes za webinar, postoji šansa da nećete moći pristupiti webinaru u live verziji. Naime, platforma dozvoljava pristup za 1000 prvih polaznika koji se se spoje. Neovisno o tome, webinar će se snimati i moći ćete ga pogledati naknadno. Snimku webinara dobiti ćete dva sata nakon live verzije e-mailom. Snimku možete pogledati unutar 10 dana! Pogledanom snimkom webinara unutar 10 dana, također ostvarujete pravo na skupljanje bodova. Nakon isteka 10 dana i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

SUSTAV ĆE PRATITI TKO JE POGLEDAO SNIMKU ODNOSNO GLEDAO LIVE WEBINAR I SAMO ONI KOJI BUDU POGLEDALI BAREM 30 MIN WEBINARA OSTVARITI ĆE PRAVO NA BODOVE.

Gledanje snimke ovog webinara biti će moguće do 15.04.2022. U Subotu 16.04. 2022. prikupiti ćemo i sortirati sve podatke o polaznicima i pogledanom webinaru te ih isti dan poslati Komori na bodovanje. Nakon isteka 16.04.2022. i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

01. 03. – MSK ultrazvuk glutealne regije –
05. 04. – MSK ultrazvuk gležnja (5 izazova u skeniranju) –
24. 05. – MSK ultrazvuk kralježnice – USKORO LINK 
13. 09. – MSK ultrazvuk kod sportskih ozljeda mišića – USKORO LINK 
18. 10. – MSK ultrazvuk u reumatologiji (top 5 slučajeva) – USKORO LINK 
15. 11. – Zdravstveni tim u profesionalnom sportu – USKORO LINK

Pogledajte sve do sada održane webinare na našem YouTube kanalu: POGLEDAJ YOU TUBE KANAL

Pratite nas

Fizikalna terapija Filipović i Bosnar

Popularno

Udarni val ili Shockwave terapija

0
Udarni val ili shockwave terapija je nova tehnika koja se u fizikalnoj terapiji koristi u rješavanju mnogih kroničnih i akutnih procesa u organizmu, a izrazit učinak...
blank

Prijava na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Unesite svoju e-mail adresu u polje ispod