fizikalna terapija
NaslovnicaNovostiWebinar "MSK ultrazvuk kod sportskih ozljeda mišića"

Webinar “MSK ultrazvuk kod sportskih ozljeda mišića”

SonoSkills HR je i ove godine u suradnji sa portalom Fizioterapeut HR odlučio organizirati nastavak serije besplatnih webinara pod nazivom: “UPOZNAVANJE SA MSK DIJAGNOSTIČKIM ULTRAZVUKOM“.

Ukupno ćemo održati 6 webinara, a četvrti u nizu je “MSK ultrazvuk sportskih ozljeda mišića” koji će se održati 13. 09. 2022. (utorak) u 19:30 sati. Webinar će voditi Zoran Filipović, Sonoskills-ov međunarodni instruktor MSK ultrazvuka. Reference predavača na polju MSK ultrazvuka: https://fizikalna-terapija.hr/zoran-filipovic-msk-ultrazvuk-reference/

blank

Registrirati se možete ovdje: REGISTRIRAJ SE

VAŽNO: Obzirom na jako veliki interes za webinar, postoji šansa da nećete moći pristupiti webinaru u live verziji. Naime, platforma dozvoljava pristup za 1000 prvih polaznika koji se se spojena webinar. Neovisno o tome, webinar će se snimati i moći ćete ga pogledati i naknadno. Snimka webinara biti će dostupna dva sata nakon live verzije a podsjetnik ćete dobiti putem e-maila. Snimku možete pogledati unutar 10 dana! Pogledanom snimkom webinara unutar 10 dana, također ostvarujete pravo na skupljanje bodova. Nakon isteka 10 dana i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

SUSTAV ĆE PRATITI TKO JE POGLEDAO SNIMKU ODNOSNO GLEDAO LIVE WEBINAR I SAMO ONI KOJI BUDU POGLEDALI BAREM 30 MIN WEBINARA OSTVARITI ĆE PRAVO NA BODOVE.

Gledanje snimke ovog webinara biti će moguće do 23.09.2022. U Subotu 24.09. 2022. prikupiti ćemo i sortirati sve podatke o polaznicima i pogledanom webinaru te ih isti dan poslati Komori na bodovanje. Nakon isteka 23.09.2022. i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

01. 03. – MSK ultrazvuk glutealne regije – POGLEDAJ SNIMKU
05. 04. – MSK ultrazvuk gležnja (5 izazova u skeniranju) – POGLEDAJ SNIMKU
24. 05. – MSK ultrazvuk kralježnice – POGLEDAJ SNIMKU 
13. 09. – MSK ultrazvuk kod sportskih ozljeda mišića – REGISTRIRAJ SE 
18. 10. – MSK ultrazvuk u reumatologiji (top 5 slučajeva) – USKORO LINK 
15. 11. – Zdravstveni tim u profesionalnom sportu – USKORO LINK

Pogledajte sve do sada održane webinare na našem YouTube kanalu: POGLEDAJ YOU TUBE KANAL

Sve detalje oko upisa bodova možete provjeriti ovdje:
https://www.fizioterapeut.hr/sve-informacije-o-upisu-bodova-za-odrzane-webinare/

Pratite nas na facebook-u: FACEBOOK

Pratite nas

Fizikalna terapija Filipović i Bosnar

Popularno

Interferentne struje – elektroterapija

0
Interferentne struje nastaju iz dviju sinusoidnih izmjeničnih struja koje se preklapaju u intenzitetu, fazi i frekvenciji. Interferencija se događa u tkivima u dubini, a...
blank

Prijava na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Unesite svoju e-mail adresu u polje ispod