fizikalna terapija
fizikalna terapija
Naslovnica Novosti WEBINAR: MSK ultrazvuk Ahilove tetive i plantarne regije

WEBINAR: MSK ultrazvuk Ahilove tetive i plantarne regije

SonoSkills HR je i ove godine u suradnji sa portalom Fizioterapeut HR odlučio organizirati nastavak serije besplatnih webinara pod nazivom: “UPOZNAVANJE SA MSK DIJAGNOSTIČKIM ULTRAZVUKOM“.

Ukupno ćemo održati 6 webinara, a treći u nizu je “MSK ultrazvuk Ahilove tetive i plantarne regije” koji će se održati 19. 09. 2023. (utorak) u 19:30 sati. Webinar će voditi Zoran Filipović Sonoskills-ov međunarodni instruktor MSK ultrazvuka. Webinaru ćete se moći pridružiti 15 minuta prije samog početka!

Registrirati se možete ovdje: REGISTRIRAJ SE

blank

 

 VAŽNO:  Obzirom na jako veliki interes za webinar, postoji šansa da nećete moći pristupiti webinaru u live verziji. Naime, platforma dozvoljava pristup za 1000 prvih polaznika koji se se spojena webinar. Neovisno o tome, webinar će se snimati i moći ćete ga pogledati i naknadno. Snimka webinara biti će dostupna dva sata nakon live verzije a podsjetnik ćete dobiti putem e-maila. Snimku možete pogledati unutar 10 dana sa istiim jedinstvenim linkom koji ste dobili i prilikom registracije! Pogledanom snimkom webinara unutar 10 dana, također ostvarujete pravo na skupljanje bodova. Nakon isteka 10 dana i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

SUSTAV ĆE PRATITI TKO JE POGLEDAO SNIMKU ODNOSNO GLEDAO LIVE WEBINAR I SAMO ONI KOJI BUDU POGLEDALI BAREM 30 MIN WEBINARA OSTVARITI ĆE PRAVO NA BODOVE.

Gledanje snimke ovog webinara biti će moguće do 29. 09. 2023. U Subotu 30. 09. 2023. prikupiti ćemo i sortirati sve podatke o polaznicima i pogledanom webinaru te ih isti dan poslati Komori na bodovanje. Nakon isteka 29. 09. 2023. i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

18.04. – Dijagnostički ultrazvuk MSK sustava – POGLEDAJ WEBINAR
06. 06. – Anatomija i MSK ultrazvuk fleksora šake – POGLEDAJ WEBINAR
19. 09. – MSK ultrazvuk Achilove tetive i plantarne regije – REGISTRIRAJ SE
24. 10. – Anatomija karpalnog tunela i MSK ultrazvuk – UBRZO LINK 
12. 12. – MSK ultrazvuk ekstenzornih kompartmenta šake – UBRZO LINK 

PRIJAVI SE PUTEM QR KODA!

blank

Sve detalje oko upisa bodova možete provjeriti ovdje: https://www.fizioterapeut.hr/sve-informacije-o-upisu-bodova-za-odrzane-webinare/

Sve naše dosadašnje webinare možete pogledati ovdje, kao i pretplatiti se na naš kanal: https://www.youtube.com/channel/UCKLrVP8y6KQdG1hF_c_sMVA

Pratite nas na facebook-u:
https://www.facebook.com/sonoskillsHR

Pratite nas

Fizikalna terapija Filipović i Bosnar

Popularno

Hyaluronan – terapija Hyaluronanom

0
Hyaluronan (još se naziva i hyaluronska kiselina, ili hyaluronat)  je prirodni biokemijski spoj, široko prisutan u vezivnom, epitelnom i neuralnom tkivu, te je njihov...
blank

Prijava na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Unesite svoju e-mail adresu u polje ispod