fizikalna terapija
fizikalna terapija
Naslovnica Novosti Webinar "MSK ultrazvuk glutealne regije"

Webinar “MSK ultrazvuk glutealne regije”

SonoSkills HR je i ove godine u suradnji sa portalom Fizioterapeut HR odlučio organizirati nastavak serije besplatnih webinara pod nazivom: “UPOZNAVANJE SA MSK DIJAGNOSTIČKIM ULTRAZVUKOM“.

Ukupno ćemo održati 6 webinara, a prvi u nizu je “MSK ultrazvuk glutealne regije” koji će se održati 01. 03. 2022. (utorak) u 19:30 sati. Webinar će voditi Zoran Filipović, Sonoskills-ov međunarodni instruktor MSK ultrazvuka. Reference predavača na polju MSK ultrazvuka: https://fizikalna-terapija.hr/zoran-filipovic-msk-ultrazvuk-reference/

Registrirati se možete ovdje: REGISTRACIJA

CILJ I SAŽETAK WEBINARA

Cilj ovih webinara je prikazati mogućnosti dijagnostičkog ultrazvuka u evaluaciji mišićno-koštanog sustava i njegova primjena u svakodnevnoj praksi. Kroz pregled anatomije i prikaz struktura dijagnostičkim ultrazvukom, polaznici će obnoviti znanje iz anatomije te proći osnove skeniranja po protokolima. 

Osim funkcionalne anatomije i protokola skeniranja, biti će prikazane i neke od čestih dijagnoza koje susrećemo u svakodnevnoj praksi.

UPUTE ZA REGISTRACIJU

Registraciju na željeni webinar možete izvršiti klikom na linkove “REGISTRAJ SE” nakon ćega će se otvoriti stranica za registraciju. Nakon klika na REGISTRIRAJTE SE otvoriti će Vam se prozor na kojem morate upisati podatke o sebi (ime, prezime, e-mail, ev-broj Komore za one koji žele da im se upišu bodovi, te država iz koje dolazite). Molimo Vas da ukoliko želite da Vam se gledanje webinara boduje od strane HKF-a točno upišete Vaš evidencijski broj isključivo u ovom formatu npr.: “1-1234”. Završetkom registracije dobiti ćete e-mail sa potvrdom registracije i linkom na koji ćete se moći spojiti na webinar.

blank

VAŽNO: Obzirom na jako veliki interes za webinar, postoji šansa da nećete moći pristupiti webinaru u live verziji. Naime, platforma dozvoljava pristup za 1000 prvih polaznika koji se se spoje. Neovisno o tome, webinar će se snimati i moći ćete ga pogledati naknadno. Snimku webinara dobiti ćete dva sata nakon live verzije e-mailom. Snimku možete pogledati unutar 10 dana! Pogledanom snimkom webinara unutar 10 dana, također ostvarujete pravo na skupljanje bodova. Nakon isteka 10 dana i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

SUSTAV ĆE PRATITI TKO JE POGLEDAO SNIMKU ODNOSNO GLEDAO LIVE WEBINAR I SAMO ONI KOJI BUDU POGLEDALI BAREM 30 MIN WEBINARA OSTVARITI ĆE PRAVO NA BODOVE.

Gledanje snimke ovog webinara biti će moguće do 10.03.2022. U Petak 11.03. 2022. prikupiti ćemo i sortirati sve podatke o polaznicima i pogledanom webinaru te ih isti dan poslati Komori na bodovanje. Nakon isteka 10.03.2022. i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

01. 03. – MSK ultrazvuk glutealne regije – POGLEDAJ SNIMKU
05. 04. – MSK ultrazvuk gležnja (5 izazova u skeniranju) – REGISTRIRAJ SE
24. 05. – MSK ultrazvuk kralježnice – USKORO LINK 
13. 09. – MSK ultrazvuk kod sportskih ozljeda mišića – USKORO LINK 
18. 10. – MSK ultrazvuk u reumatologiji (top 5 slučajeva) – USKORO LINK 
15. 11. – Zdravstveni tim u profesionalnom sportu – USKORO LINK

Pogledajte sve do sada održane webinare na našem YouTube kanalu: POGLEDAJ YOU TUBE KANAL

Pratite nas

Fizikalna terapija Filipović i Bosnar

Popularno

Hyaluronan – terapija Hyaluronanom

0
Hyaluronan (još se naziva i hyaluronska kiselina, ili hyaluronat)  je prirodni biokemijski spoj, široko prisutan u vezivnom, epitelnom i neuralnom tkivu, te je njihov...
blank

Prijava na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Unesite svoju e-mail adresu u polje ispod